Barça

El Barça prepara el partit davant el Celta sense Iniesta ni Vermaelen

El Barça ha fet aquest divendres el penúltim entrenament abans de mesurar-se aquest dissabte amb el Celta, amb les baixes dels lesionats Andrés Iniesta i Thomas Vermaelen. L'entrenador del Barcelona, Luis Enrique Martínez, ha pogut comptar amb la presència de tots els jugadors disponibles.

Actualitzat

El Barça ha fet aquest divendres el penúltim entrenament abans de mesurar-se aquest dissabte amb el Celta, amb les baixes dels lesionats Andrés Iniesta i Thomas Vermaelen. L'entrenador del Barcelona, Luis Enrique Martínez, ha pogut comptar amb la presència de tots els jugadors disponibles.

Com ja va passar aquest dijous, el brasiler Douglas Pereira s'ha entrenat amb el grup malgrat no tenir l'alta mèdica. L'equip farà dissabte un altre entrenament previ al partit del Celta i, després de la sessió, Luis Enrique donarà a conèixer la llista de convocats.

Els que no estaran segur en la convocatòria seran Vermaelen, que ha fet treball específic i encara no ha debutat amb el Barça, i Iniesta, lesionat en el soli al Bernabéu i que ha fet treball de fisioteràpia.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut