NBA

LeBron James debuta amb derrota en el seu retorn als Cleveland Cavaliers

L'estrella de l'NBA LeBron James ha iniciat amb derrota la seva segona etapa als Cleveland Cavaliers. La franquícia d'Ohio ha perdut per 90-95 davant els Knicks de Nova York. L'aler ha aportat 17 punts, però ha perdut 8 pilotes en el seu retorn al seu equip de sempre.

Actualitzat

L'estrella de l'NBA LeBron James ha començat amb derrota la seva segona etapa als Cleveland Cavaliers. La franquícia d'Ohio ha perdut per 90-95 davant els Knicks de Nova York. L'aler ha aportat 17 punts, però ha perdut 8 pilotes en el seu retorn al seu equip de sempre.

Els 20.562 espectadors que han assistit al partit han rebut de manera espectacular LeBron James. Tot i la bona feina de Kevin Love (19 punts i 14 rebots) i Kyrie Irving (22 punts), els Cavs han cedit davant els Knikcs d'un encertat Carmelo Anthony (25 punts).

Els Wolves de Ricky Rubio guanyen els Pistons (97-91)

El base català, que està pendent de contestar l'oferta de renovació de Minnesota, ha sumat 11 punts, 7 rebots i 8 assistències davant l'equip de Detroit. El del Masnou està a l'espera de donar una resposta a l'última oferta de prolongació del seu contracte que li ha fet l'equip de Minneapolis: 52 milions per quatre temporades.

Thunder-Clippers (90-93)

Els d'Oklahoma City han sumat la seva segona derrota en dos partits i el base Russell Westbrook s'ha afegit a la llarga llista de lesionats. Serge Ibaka, que ha fet 17 punts i 9 rebots, ha fet un pas endavant: "Em sento el líder ara mateix, no només a la pista, sinó en general. Sóc el tercer millor jugador de l'equip. Em sento còmode en aquest paper." Cal recordar que, a banda de Westbrook, Kevin Durant també està lesionat.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut