Espanyol

Sergio García queda fora de la convocatòria per al partit de l'Espanyol contra el Deportivo

L'Espanyol espera la visita aquest diumenge del Deportivo de la Corunya al Power8 Stadium. L'entrenador Sergio González no ha pogut recuperar a última hora el capità Sergio García, que en l'entrenament d'aquest dissabte ha estat provant per saber si estava en condicions d'entrar a la convocatòria.

Actualitzat

L'Espanyol espera la visita aquest diumenge del Deportivo de la Corunya al Power8 Stadium. L'entrenador Sergio González no ha pogut recuperar a última hora el capità Sergio García, que en l'entrenament d'aquest dissabte ha estat fent proves per saber si estava en condicions d'entrar a la convocatòria.

Un petit trencament en l'isquiotibial de la cama dreta l'ha deixat fora del partit. Lanza n'és el substitut a la llista. Els 18 futbolistes convocats per Sergio són: Casilla, Pau, Víctor Álvarez, Javi López, Fuentes, Colotto. Álvaro, Arbilla, Éric Bailly, Víctor Sánchez, Salva Sevilla, Álex, Cañas, Lucas, Montañés, Stuani, Lanza i Caicedo.

Sergio González: "Només de pensar en el Deportivo ja se'm dibuixa un somriure"

L'entrenador de l'Espanyol, Sergio González, ha confessat que afronta un partit emotiu i ha explicat que només de pensar en el Deportivo "ja se'm dibuixa un somriure; tinc un gran afecte al club, la seva gent, els jugadors, la ciutat... tot és molt positiu". El tècnic català va militar durant nou temporades com a futbolista a l'entitat gallega.

A nivell esportiu, el preparador blanc-i-blau ha destacat la millora del Deportivo contra el València: "Ha trobat el camí. Té grans jugadors i ara compta amb més confiança. Hem de vigilar la seva velocitat i la seva transició ofensiva".

Davant la baixa de Sergio García, el tècnic treballa amb dos sistemes tàctics. "Les armes que tenim són el 4-4-2 i el 4-2-3-1. Tinc les dues opcions al cap. Els que juguen en el lloc de Sergio García i la resta del grup han de demostrar la seva qualitat per estar en l'onze", ha apuntat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut