Brad Oleson, en una imatge de la primera jornada de l'Eurolliga (Foto: EFE)
Bàsquet

El Barça busca aquest vespre a Milà el segon triomf a l'Eurolliga

El Barça juga aquest vespre (21.00, Esport3) el segon partit de l'Eurolliga, a casa de l'Emporio Armani de Milà. L'equip blaugrana ha viatjat amb l'absència de Joan Carles Navarro i Maciej Lampe, però recupera el base Tomás Satoransky, que podria estrenar-se així en partit oficial.

Actualitzat

El Barça juga aquest vespre (21.00, Esport3) el segon partit de l'Eurolliga, a casa de l'Emporio Armani de Milà. L'equip blaugrana ha viatjat amb l'absència de Joan Carles Navarro i Maciej Lampe, però recupera el base Tomás Satoransky, que podria estrenar-se així en partit oficial.

L'equip de Xavi Pascual ha quedat enquadrat en un grup difícil, on cada triomf té un gran valor. Després de l'ajustada victòria davant el Bayern de Munic en el partit inaugural, el conjunt blaugrana afronta ara el primer desplaçament. El rival, que té a les seves files jugadors com Linas Kleiza o David Moss, va perdre a la primera jornada a la pista del Fenerbahçe (77-74)

Al marge de la baixa del capità, Joan Carlos Navarro, lesionat en l'últim partit, el Barça compta també amb l'absència de Maciej Lampe, que ha sigut pare aquesta matinada. 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut