Bàsquet

Una ratxa d'encerts de K. C. Rivers impedeix el triomf del FIATC Joventut contra el Reial Madrid (90-88)

El relaxament del Reial Madrid, després d'un gran primer quart, ha permès al FIATC Joventut manar en el marcador durant molts minuts. Fins que a l'últim quart s'ha despertat l'aler K. C. Rivers, que ha anotat tots els seus 15 punts (5 triples) en aquest període. Els blancs han donat la volta al resultat per acabar guanyant 90 a 88.

Actualitzat

El relaxament del Reial Madrid, després d'un gran primer quart, ha permès el FIATC Joventut manar en el marcador durant molts minuts. Fins que a l'últim quart ha despertat l'aler K. C. Rivers, que ha anotat tots els seus 15 punts (5 triples) en aquest període. Els blancs han donat la volta al resultat per acabar guanyant 90 a 88.

Tarik Kirksay (15 punts, 8 assistències) ha liderat la Penya d'inici, amb 7 dels 9 primers punts del seu equip. Els madridistes, però, han obert forat gràcies al seu encert en el llançament (13 de 18 en aquests primers 10 minuts). A més, la bona connexió interior entre Felipe Reyes (11 punts, 6 rebots) i Gustavo Ayón (18 punts, 5 rebots) castigava la zona badalonina. El primer quart ha acabat 33 a 22 després d'un màxim avantatge local de 13 punts.

Els homes de Salva Maldonado han aconseguit reduir la seva diferència fins als 4 punts en el segon quart davant l'excessiva confiança del seu rival. Pablo Laso ha introduït un quintet físic i amb caràcter (Llull, Rudy, Rivers, Nocioni i Ayón) per redreçar el seu equip, però aquesta no era la solució. Després d'un triple de Mallet i un altre de Kirksay la Penya s'ha avançat en un marcador que al descans ha estat de 50 a 51.

El Joventut s'ha mantingut en el partit durant el tercer quart amb la col·laboració encertada de Kirksay amb Sitapha Savané (13 punts, 5 rebots, 3 taps). La bona defensa dels de Maldonado ha col·lapsat l'atac estàtic del Madrid. Els locals han imitat l'exemple defensiu dels badalonins per capgirar la dinàmica, però ha aparegut Albert Miralles (15 punts, 5 rebots) amb 7 punts consecutius. Una cistella de Clevin Hannah ha tancat el període amb el resultat de 64 a 66.

El FIATC Joventut ha marxat de 9 punts a l'últim període després d'un triple de Demond Mallet. El Reial Madrid estava absolutament desconnectat, amb massa pilotes perdudes i poques idees en atac. K.C. Rivers ha clavat un triple al temps que Kirksay feia falta sobre el bloqueig de Reyes. En la nova possessió, l'aler local ha tornat a sumar 3 punts, posant el seu equip a 2 punts. Els blancs han ressuscitat de la ma del nord-americà. Kirksay ha empatat a 88 a falta de 9 segons amb dos tirs lliures, però una assistència de Llull ha permès Reyes anotar la cistella definitiva.