Barça

Luis Suárez: "Quan el meu representant em va trucar per fitxar pel Barça, em vaig posar a plorar"

Luis Suárez ha explicat en una entrevista al "Hat-trick Barça" les sensacions que té dies abans del seu possible debut amb el conjunt blaugrana. L'uruguaià també ha repassat els episodis pels quals ha passat abans d'aterrar al F. C. Barcelona, com l'incident del Mundial o la seva incorporació al conjunt blaugrana a les ordres de Luis Enrique

Actualitzat

Luis Suárez ha explicat en una entrevista al "Hat-trick Barça" les sensacions que té dies abans del seu possible debut amb el conjunt blaugrana. L'uruguaià també ha repassat els episodis pels quals ha passat abans d'aterrar al F. C. Barcelona, com l'incident del Mundial o el seu fitxatge pel club blaugrana.

Quan falten pocs dies per estrenar-se amb el F. C. Barcelona, Luis Suárez ha parlat per al "Hat-trick Barça". L'uruguaià ha fet referència al seu debut, que pot ser davant del Madrid, en un partit tan important i de tanta rivalitat com un clàssic. "No crec en el destí, però és rara la coincidència que sigui just amb el Reial Madrid amb la quantitat d'equips que hi ha a la Lliga", ha explicat el número 9 del Barça. Sobre si és el dia d'estrenar-se, Luis Suárez ha estat molt clar: "L'entrenador decidirà si he de jugar o no, després de tant de temps sense fer-ho", i hi ha afegit: "Sóc molt conscient que, si l'entrenador no em fa jugar, he de donar suport a l'equip i ser al seu costat."

Luis Suárez no ha tingut problemes per reconèixer que el seu passat és culer i que ha presenciat dues o tres vegades un clàssic. "Havia vingut al camp algun cop i ho feia a la tribuna o a la grada, mirant de passar desapercebut amb la caputxa, quan era a l'Ajax i al Liverpool". També ha explicat que havia arribat a anar a la botiga del Barça i no tenia diners per comprar-se una samarreta on ara se'n venen amb el seu nom, i que les primeres botes que es va poder comprar van ser unes de Ronaldinho. "Amb 17 anys ja portava l'escut del Barça a la bossa d'entrenament", hi ha afegit.

L'Ajax, el pròxim rival del Barça, també ha estat un dels equips on Luis Suárez ha jugat. El seu debut, precisament a la Champions, podria ser a l'Amsterdam Arena. "Disfrutaré molt el moment de retrobar-me amb la gent que va ser molt important per a mi", reconeix Suárez.

L'uruguaià també ha recordat el seu fitxatge pel Barça, que va tenir lloc enmig de l'incident que va protagonitzar al Mundial. "Tenia uns dies molt complicats i no volia saber res del futbol fins que vaig acceptar la realitat, vaig demanar perdó i, just en aquells dies, va arribar la possibilitat d'anar al Barcelona". "Quan el meu representant em va trucar em vaig posar a plorar, perquè no em creia el suport que em donava el club després del que havia passat. Em pensava que havia arruïnat la meva carrera." Fins i tot hi ha afegit que va tenir "por que el Barça es fes enrere", perquè "era conscient de la repercussió que havia tingut l'incident". Suárez, a més a més, ha explicat que aquest episodi ha estat "el pitjor que m'ha tocat viure, perquè no em sentia professional, sinó que m'estava amagant."

Per últim, Luis Suárez ha explicat que ara és en "un club on sempre he volgut jugar", on espera ser-hi "molts anys" i "la possibilitat de retirar-m'hi seria la carrera perfecta".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut