Futbol sala

El Barça goleja el Saragossa i se situa a un punt del lideratge de la Lliga de futbol sala

La secció de futbol sala del F. C. Barcelona s'ha ficat a la butxaca tres punts molt valuosos que el fan enfilar-se al segon lloc de la LNFS, després de vèncer per 6 a 3 un DLink Saragossa molt combatiu. Els blaugranes s'han vist obligats a remuntar després d'un gol molt matiner. Diego, Aicardo, Gabriel, Usín, Saad i Lozano han marcat per al Barça. Víctor, Richi i Catela ho han fet per al Saragossa.

Actualitzat

La secció de futbol sala del F. C. Barcelona s'ha ficat a la butxaca tres punts molt valuosos que el fan enfilar-se al segon lloc de la LNFS, després de vèncer per 6 a 3 un DLink Saragossa molt combatiu. Els blaugranes s'han vist obligats a remuntar després d'un gol molt matiner de Víctor Tejel, al minut 4.

L'equip aragonès ha mantingut l'ordre al llarg de tota la primera part i, quan no ha pogut, ha tingut en el porter Arturo un autèntic salvador que ha aturat, una rere l'altra, les rematades de Bateria, Saad i Aicardo. Aquest últim i Diego han fet els dos únics gols que han permès al Barça marxar al descans amb avantatge (2-1).

En la segona part han continuat les dificultats. El joc ha estat més agitat, de molta corredissa, i el DLink no s'ha arronsat mai, tot i l'estat de gràcia en què han entrat els catalans en els últims deu minuts. Gabriel Dias, Rafa Usín, Saad i Lozano han sentenciat. Els visitants han aprofitat tot aquest moviment per anotar dos gols més, de Richi Felipe i Catela, però la diferència al minut 37 ja era insalvable.

La victòria deixa el Barça a un únic punt del líder de la Lliga, l'Inter Movistar.