Espanyol

Caicedo ja és oficialment nou jugador de l'Espanyol

L'Espanyol ha presentat aquest dimarts al migdia al nou davanter blanc-i-blau, Felipe Caicedo. La presentació ha tingut lloc a la sala de premsa del Power8 Stadium. Després, el jugador ha baixat a la gespa de l'estadi per fer-se les corresponents fotografies amb l'equipació del seu nou equip.

Actualitzat

L'equatorià Felipe Caicedo ha estat presentat com a nou jugador del R.C.D. Espanyol. El nou jugador arriba lliure procedent de la lliga d'Abu d'Abhi i firma per les properes dues temporades. En la seva presentació, el jugador de l'Equador s'ha mostrat molt il·lusionat, ha parlat del seva nova etapa i del seu nou entrenador: "Estic molt content i il·lusionat, l'esforç per estar avui aquí ha estat mutu. Espero poder ajudar l'equip."

Caicedo ha dit que espera poder fer la seva millor temporada a la Lliga BBVA i intentarà superar els 13 gols fets l'últim any amb el Llevant, la seva millor etapa fins ara. Tot i així, ha assegurat que "no em marco cap xifra de gols. Vinc a fer gols, però l'important és ajudar l'equip en tots els aspectes; espero poder fer més gols que amb el Llevant". "Intentaré oferir la meva millor versió", ha afegit.

Sergio González, de company a entrenador

Un altre dels temes que se li ha preguntat al nou fitxatge blanc-i-blau és el seu excompany del Llevant i ara tècnic de l'Espanyol Sergio González. El davanter no pensava que el seu excompany acabaria fent d'entrenador algun dia. D'aquesta manera ha qualificat la situació: "És peculiar i curiós, mai m'havia passat pel cap tenir un excompany com a tècnic. Sento una gran admiració i respecte cap a ell", ha conclòs.

Farà doblet amb Sergio García

Caicedo s'ha mostrat content de poder formar atac amb l'espanyolista Sergio García, que ha elogiat: "Sergio és un crac, un fenomen i una gran persona, és un 10; crec que no tindré problemes per jugar amb ell." Més tímid ha estat en parlar de la rivalitat amb el Barça. El jugador ha afirmat, però, que coneixia aquesta rivalitat.

Caicedo ja coneix la ciutat esportiva blanc-i-blava. L'equatorià s'ha entrenat amb el grup en la sessió d'aquest matí prèvia a la seva presentació, una sessió en què també ha participat Cristian Stuani. L'uruguaià, que va participar al Mundial del Brasil, ha escurçat uns dies les vacances per afegir-se a la pretemporada de l'Espanyol a les ordres de Sergio González

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut