Eurolliga

El Maccabi Tel Aviv derrota l'EA7 Emporio Armani Milà (86-66) i es classifica per a la Final Four

El Maccabi de Tel Aviv s'ha classificat per a la Final Four de l'Eurolliga. Els israelians han derrotat l'EA7 Emporio Armani Milà per 86-66 i s'han adjudicat la seva sèrie de quarts de final per 3-1. De res han servit els 28 punts de Langford, el màxim anotador del matx.

Actualitzat

Els italians guanyaven al descans per 35-43, però el Maccabi ha capgirat el marcador en l'últim quart amb un parcial espectacular de 32-10. Tyus (16 punts i 9 rebots), Hickman (16 punts i 5 assistències) i Devin Smith (13 punts, 9 rebots i 5 assistències) han liderat el joc ofensiu dels de Tel Aviv.

PAO-CSKA, al cinquè partit

El Panathinaikos ha forçat el cinquè partit de la seva sèrie de quarts de final en vèncer el CSKA per 73-72 després d'una pròrroga. Maciulis, amb 15 punts, ha estat el màxim anotador del partit.