Jordi Bonet serà el protagonista de l'especial de "Temps de neu".
Esports

"Temps de neu" acomiada la temporada al canal Esport3

A partir de les 22.00 d'aquest dijous, el canal Esport3 oferirà el programa "Temps de neu", presentat per Toni Real, amb un especial per posar punt final a la temporada.

Actualitzat

A partir de les 22.00 d'aquest dijous, el canal Esport3 oferirà el programa "Temps de neu", presentat per Toni Real, amb un especial per posar punt final a la temporada. Amb el títol "De la Molina a la Sagrada Família", el programa "Temps de neu" emet un especial per acomiadar-se, en què el protagonista serà Jordi Bonet, un dels "Savis" de TV3, que fa més de 72 anys que esquia.

Jordi Bonet va dissenyar el primer pla director de la Molina i va ser l'arquitecte que durant gairebé 30 anys va dirigir les obres de la Sagrada Família. Al reportatge es podran veure imatges inèdites i històriques de la Molina, i es visitaran les obres de la Sagrada Família com ningú ho pot fer: pujant i baixant tota mena de bastides.

Bonet, a més, explicarà el seu secret per mantenir-se en perfecte estat de salut i en una gran forma física quan està a punt de fer 90 anys.

Anar al contingut