Aquesta és la imatge actual del compte de Twitter de Neymar . (Foto: @neymarjr)
Futbol

Neymar tenyeix el seu compte de Twitter amb els colors de la "canarinha" després de dir adéu a la temporada amb el Barça

Menys de quaranta-vuit hores després d'haver perdut la final de la Copa del Rei i de saber-se que una lesió en un dit del peu el tindrà unes quatre setmanes de baixa, Neymar Júnior ha decidit vestir el seu compte de Twitter amb els colors de la selecció brasilera. Un gest inoportú del crac brasiler que no deu haver caigut gens bé entre l'afició del Barça després d'una setmana per oblidar.

Actualitzat

Menys de quaranta-vuit hores després d'haver perdut la final de la Copa del Rei i de saber-se que una lesió en un dit del peu el tindrà unes quatre setmanes de baixa, Neymar Júnior ha decidit vestir el seu compte de Twitter amb els colors de la selecció brasilera.

El jugador del Barça, que ja ha dit pràcticament adéu a la temporada oficial amb el club blaugrana per una contusió que li ha provocat un edema al quart metatarsià del peu esquerre, sembla més centrat en la seva recuperació de cara al Mundial que es disputarà aquest estiu al seu país que no pas a poder reaparèixer amb el seu equip abans no s'acabi la Lliga.

Sense cap mena de dubte, aquest gest inoportú del crac brasiler no deu haver caigut gens bé entre l'afició del Barça, que, després de veure com el conjunt del Tata Martino ha perdut dos títols en una setmana, ja demana canvis importants per reestructurar un equip que té molts números per acabar la temporada en blanc si no hi ha un miracle en la Lliga.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut